Activiteiten

Dit is wat we allemaal doen. Geinteresseerd? Kom eens langs!

Activiteiten

X-plore

Is voor tieners in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. De avonden staan in het teken van het ontdekken van de basisprincipes van het Christelijk geloof en het praktisch toepassen hiervan in het dagelijks leven. Bouwen aan vriendschappen, interactief onderwijs en spelvormen zijn belangrijke ingrediënten tijdens deze avonden. 

X-treme

Is voor tieners/jongeren in de leeftijd van 16-19 jaar. Tijdens deze avonden dagen we jongeren uit radicale keuzes voor God te maken. Goed onderwijs en bouwen aan relaties staan hierbij centraal. 

Small-groups

In kleine groepen van 8-10 tieners komt men bij elkaar bij huisgroepleiders thuis. Shekinah telt zo’n 12 small-groups.

Gave activiteiten.

Een aantal keer per jaar organiseert Shekinah een ontspannen activiteit. Die activiteit is elke keer anders. Meestal eten we ook met elkaar. Eens per jaar organiseert Shekinah een spetterend eindfeest.

Tienerdiensten

Elke maand wordt er een tienerdienst georganiseerd. Dit vindt plaats in de aula van Groevenbeek. Dit zijn tienersamenkomsten speciaal georganiseerd door jongeren voor jongeren. Deze tienerdiensten staan in het teken van geloofsopbouwend onderwijs, vriendschappen en gezelligheid.

Weekenden & Reizen

Twee keer per jaar gaan we met Shekinah op weekend. Voor zowel X-plore als X-treme is er een te gek weekend met veel leuke activiteiten en boeiend onderwijs van inspirerende gastsprekers. 

Regelmatig maken we met Shekinah ook reizen. We zijn de afgelopen jaren naar Albanië (2004), Brazilië (2005) Zwitserland (2006) Roemenië (2009), Oekraïne(2010), Oeganda (2012), Oost-Duitsland (2014) en Schotland (2017) geweest.